Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Araddal a Sepsi-SIC, Brassó ellen a KSE

Kisorsolták a női kosárlabda Román-kupa negyeddöntőinek párosításait. A hétfői sorsoláson kiderült, hogy a címvédő Sepsi-SIC a szintén A-értékcsoportbeli Aradi ICIM csapatával, míg a B-értékcsoportos Kézdivásárhelyi SE az A-jelű pontvadászatban érdekelt Brassói Olimpiával kell megküzdjön a legjobb négy közé jutásért. A kézdivásárhelyiek az előző körben a Nagyváradi VSK-t búcsúztatták nem kis meglepetésre, míg a szentgyörgyiek címvédőként automatikusan továbbjutottak. Oda-visszavágós párharcokon dől el a továbbjutók kiléte február 27. és március 6. között. A győztesek a négyes döntőben bizonyíthatnak, melyet előreláthatóan március 30–31-én rendeznek. Női kosárlabda, Román-kupa, a negyeddöntős párosítások: Konstancai Phoenix–CSM Alexandria, Sepsi-SIC–Aradi ICIM, CSM Târgoviște–Szatmárnémeti VSK, Kézdivásárhelyi SE–Brassói Olimpia.

Hirdetés
Hirdetés

Barátság-kupa

Étfalván négy csapat részvételével elkezdődött a teke Barátság-kupa. Az 1. forduló eredményei: Alba – Kézdivásárhelyi Veteránok 1185–1213, Bodok – Sepsikálnok 1249–1193. A rangsort így a kétpontos Bodok vezeti a szintén kétpontos Veteránok előtt, harmadik és negyedik az egyelőre pontnélküli Sepsikálnok és Alba. Egyéni legjobb teljesítmények: Kádár Béla (Bodok) 330 fa, Bartha Áron (Sepsikálnok) 328, Veres László (Bodok) 320, Ugri Levente (Alba) 319, Kiss Árpád (Veteránok) 315.

Hirdetés
Hirdetés

Tornagyőztes trikolórok

Nemrég Kínában, egy négycsapatos nemzetközi tornán diadalmaskodott a román teremlabdarúgó-válogatott. A Robert Lupu által irányított nemzeti együttes szoros párharcban, egy góllal verte Marokkót és Kínát, valamint simán legyűrte Mexikót. A román futsalválogatott eredményei és gólszerzői a kínai tornán: 3–2 Marokkóval (Mimi Stoica 2, Cristian Matei), 5–0 Mexikóval (Andrei Crăciun, Szőcs László 2-2, Csoma Alpár), 4–3 Kínával (Paulo Ferreira, Szőcs László 2-2, Cristian Matei). Az élvonalbeli futsalbajnokságból még egy forduló van hátra ebben az évben, a 12. játéknap mérkőzéseit a december 8–11. közötti időszakra ütemezték be. A II. ligában is egy forduló van hátra idénre, december 9-én 15 órától a KSE a Futsal Ceahlăul Piatra Neamțot fogadja.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük