Felhívás!

Röviden

Araddal a Sepsi-SIC, Brassó ellen a KSE

Kisorsolták a női kosárlabda Román-kupa negyeddöntőinek párosításait. A hétfői sorsoláson kiderült, hogy a címvédő Sepsi-SIC a szintén A-értékcsoportbeli Aradi ICIM csapatával, míg a B-értékcsoportos Kézdivásárhelyi SE az A-jelű pontvadászatban érdekelt Brassói Olimpiával kell megküzdjön a legjobb négy közé jutásért. A kézdivásárhelyiek az előző körben a Nagyváradi VSK-t búcsúztatták nem kis meglepetésre, míg a szentgyörgyiek címvédőként automatikusan továbbjutottak. Oda-visszavágós párharcokon dől el a továbbjutók kiléte február 27. és március 6. között. A győztesek a négyes döntőben bizonyíthatnak, melyet előreláthatóan március 30–31-én rendeznek. Női kosárlabda, Román-kupa, a negyeddöntős párosítások: Konstancai Phoenix–CSM Alexandria, Sepsi-SIC–Aradi ICIM, CSM Târgoviște–Szatmárnémeti VSK, Kézdivásárhelyi SE–Brassói Olimpia.

Barátság-kupa

Étfalván négy csapat részvételével elkezdődött a teke Barátság-kupa. Az 1. forduló eredményei: Alba – Kézdivásárhelyi Veteránok 1185–1213, Bodok – Sepsikálnok 1249–1193. A rangsort így a kétpontos Bodok vezeti a szintén kétpontos Veteránok előtt, harmadik és negyedik az egyelőre pontnélküli Sepsikálnok és Alba. Egyéni legjobb teljesítmények: Kádár Béla (Bodok) 330 fa, Bartha Áron (Sepsikálnok) 328, Veres László (Bodok) 320, Ugri Levente (Alba) 319, Kiss Árpád (Veteránok) 315.

Tornagyőztes trikolórok

Nemrég Kínában, egy négycsapatos nemzetközi tornán diadalmaskodott a román teremlabdarúgó-válogatott. A Robert Lupu által irányított nemzeti együttes szoros párharcban, egy góllal verte Marokkót és Kínát, valamint simán legyűrte Mexikót. A román futsalválogatott eredményei és gólszerzői a kínai tornán: 3–2 Marokkóval (Mimi Stoica 2, Cristian Matei), 5–0 Mexikóval (Andrei Crăciun, Szőcs László 2-2, Csoma Alpár), 4–3 Kínával (Paulo Ferreira, Szőcs László 2-2, Cristian Matei). Az élvonalbeli futsalbajnokságból még egy forduló van hátra ebben az évben, a 12. játéknap mérkőzéseit a december 8–11. közötti időszakra ütemezték be. A II. ligában is egy forduló van hátra idénre, december 9-én 15 órától a KSE a Futsal Ceahlăul Piatra Neamțot fogadja.

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.