Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Remek szezonkezdés

Remek szezonkezdés Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncs-szakosztályának növendékei Veres László szakvezető irányítása alatt augusztus elsejétől elkezdték az intenzív felkészülést az őszi idényre, azóta már túlvannak egy egyhetes edzőtáboron, illetve az első megmérettetésen is.

Az NMSK dzsudokái az elmúlt hónapban egy hétig Szentegyházán edzőtáboroztak, a hétvégén pedig heten közülük a nagyszebeni Temeraru-kupán tették tiszteletüket. Az U18-as és felnőtt korosztályúak nemzetközi versenyében nagyszerűen helytálltak a céhes városiak, négy éremmel gazdagítva gyűjteményüket. Eredményeik, U18-as korosztály: Gondos Réka (70 kg) ezüstérem, Norocea Andra (44 kg) és Kocsis Gergő (90 kg) bronzérem; felnőttek: Czifra Attila (+100 kg) bronzérem. Vida Tamás, Bibó Balázs és Deák Róbert ezúttal nem ért el helyezést.

„Jól sikerült versenyen vagyunk túl, főleg, hogy sportolóink zöme kisebb korosztályú” – mondta el érdeklődésünkre Veres László edző, akitől azt is megtudtuk, hogy hétvégén már Calafaton, egy U13-as gyerekviadalon lépnek szőnyegre a klub korosztályos képviselői.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük