Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rajt a Román-kupában

Rajt a Román-kupában Sport

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) székházában nemrég kisorsolták a labdarúgó Román-kupa első fordulójának párosításait. Ennek alapján a Kézdivásárhelyi SE a Brassói SR ellen mérkőzik a továbbjutásért.

A labdarúgó Román-kupa első körében a megyei bajnokságokat megnyerő csapatok, illetve a harmadosztály csoportjainak végén elhelyezkedő alakulatok csatlakoznak. Szám szerint hatvan csapat lép majd pályára. A párharcok egy mérkőzésen dőlnek el, a győztesek tovább lépnek a második fordulóba. Az első forduló összecsapásait szeptember 9-én rendezik 16.30-tól, míg a másodikat szeptember 23-án.

Hirdetés
Hirdetés

A sorsolás alapján a Kézdivásárhelyi SE a Brassói SR ellen kezdi az idényt, mégpedig hazai környezetben. Hargita megye képviselője, a Székelyudvarhelyi FC a Szászrégeni Lendülettel találkozik az első körben. Ami a harmadosztályos bajnoki rajtot illeti, nos, az szeptember 12-re van kitűzve, de nincs kizárva, hogy egyhetes halasztás mellett döntenek.

Mint ismeretes, a Román-kupa címvédője a FCSB alakulata, amely a múlt idény döntőjében 1–0-ra győzte le a fennállása első fináléját vívó Sepsi OSK-t.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük