Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Pingpongozóink a Román-kupán

Pingpongozóink a Román-kupán Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK és a Sepsiszentgyörgyi ISK asztaliteniszezői a napokban a bodzavásári ifjúsági I-es és II-es korosztályúaknak szóló Román-kupán álltak asztalhoz.

Hirdetés
Hirdetés

A Kerekes Barnabás irányította NMSK tizenegy pingpongozóját nevezte az ifi II-es kupára, a fiúknál Pribeagu Sebastian elsőként, míg Chelmuş Ionuţ és Márton Ádám másodikként jutott tovább a selejtezőcsoportból. A főtábláért szembekerültek egymással, Chelmuş lépett tovább (3–2), majd 3–0-ra kikapott Movileanutól. Pribeagu előbb 3–0-ra nyert Constantinescu ellen, majd ugyanilyen arányban alulmaradt Tomicăvel szemben.

A lányoknál Mike Boróka, Oláh Kriszta és Téglás Andrea is sikerrel vette a selejtezős akadályt, Farkas Yvett azonban nem jutott főtáblára. Oláh Kriszta előbb 3–1-re legyőzte Răducanut, a tizenhat között Meiroşu állította meg (3–0). Mike Boróka 3–1-re győzött Bălaşu, 3–0-ra Crain ellen, az elődöntőért vívott párbajban 3–0-ra kikapott Ungvári Evelyntől. A 4. kiemelt Téglás Andrea két győzelemmel (3–1-es és 3–2) kezdett a főtáblán, de ő sem jutott elődöntőbe, 3–2-re alulmaradt Meiroşuval szemben.

Az ISK-s Bokor Zoltán nevezése nem jutott el a szervezőkhöz, egy hiányzó helyén játszhatott, két vesztes és egy győztes meccs után nem jutott főtáblára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük