Felhívás!

Négy érem az ökölvívóknak

Négy érem az ökölvívóknak Sport

Hétvégén a tengerparti Năvodari-on rendezték meg az országos női ökölvívó-bajnokságot. A viadalra az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub is nevezett hat versenyzővel. Közülük ketten – Szabó Rita és Szabó Veronika – a kézdivásárhelyi alegységhez tartozó esztelneki csapat tagjai, előbbi bajnoki címet szerzett.

Az alegység vezetőedzője, Hadnagy László érdeklődésünkre elmondta, a lányok a sportklub székhelyén készültek fel a megméretésre. Szabó Veronika tisztes helytállással az ötödik helyen végzett, míg az U14-es korosztályban küzdő Szabó Rita a 38 kg-os súlycsoportban kemény mérkőzésen legyőzte a măgurelei Păun Ericát, így országos bajnok lett.

„Le a kalappal a hozzáállása és a teljesítménye előtt – büszkélkedett edzője, hozzátéve, hogy Rita még csak 13 éves, azaz kezdőnek számít az U14-esek között, az ő ideje igazából egy év múlva érkezik el ebben a korosztályban.

Az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub a női országos bajnokságról két arany- és két ezüstéremmel tért haza. A lányokat Huszár Árpád vezetőedző készítette fel és irányította Máthé István segítségével.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások