Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehet készíteni a léceket!

Lehet készíteni a léceket! Sport

Jó esetben szerdától, legrosszabb esetben hétvégétől beindul a síszezon Sugásfürdőn. A pályákat működtető SepiRekreatív Rt. képviselői arra számítanak: minthogy külföldre nem lehet menni sízni, a korábbi éveknél nagyobb zsúfoltság várható a pályákon.

Hirdetés
Hirdetés

A forgalom már vasárnap bedugult, a busz egy ideig nem tudott lejönni a rengeteg, főleg Brassó megyei személygépkocsitól – mondta el megkeresésünkre Bodor Lóránd. A SepsiRekreatív vezetője szerint mindez 20 centiméteres hónál történt, amikor a hótaposó után „még kilátszott a zöld fű”, és nem működtek a felvonók.

– Ezt a gondot prioritásként kell kezelni, mert csak rosszabb lesz. Azt indítványozzuk, hogy akárcsak a civilizált országokban, ne lehessen a pályáig menni személygépkocsival. A Gémvárnál lévő sorompónál van parkoló, ott el lehet venni a léceket, és tovább csak az autóbuszok járjanak, de erről még több intézménnyel kell egyeztetni– mondja Bodor.

Az igazgató hozzátette: „ezerrel mennek a hóágyúk”, a kicsi pálya akár szerdára üzemképes lehet, de hétvégére mindenképp. A nagy pályára még „fenti segítség is kell”, de azon is dolgoznak. A pontrendszerű bérletek nem változtak, áruk ugyanannyi, mint a tavaly. A részletekre visszatérünk.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük