Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kedden KSE az OSK ellen

Kedden KSE az OSK ellen Sport

A világbajnoki selejtezőmérkőzések miatt szünetel ugyan az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, de ez nem azt jelenti, hogy Háromszék egyetlen I. ligás együttesénél pihenéssel töltenék az idejüket. Bajnokik híján edzőmérkőzésekkel igyekeznek formában és futball-lázban tartani a piros-fehér játékosokat.

 

A Sepsi OSK pénteken az Astra Giurgiu ellen vívott felkészülési mérkőzést a brassói Forex Stadionban, keddre pedig újabb edzőmeccset ütemeztek be számukra, ezúttal a III. ligás Kézdivásárhelyi SE-vel csapnak össze 17 óra 30 perctől a céhes városbeli Sinkovits Stadionban.

Nem bírt egymással az OSK és az Astra, gólnélküli döntetlennel zárult kettejük pénteki összecsapása. Suciu Valentin edző ezúttal azoknak adott játéklehetőséget, akik a pontvadászatban kevesebb szerephez jutnak. A Bogdan Miron, Ciprian Răduțoiu, Cristian Oroş, Răzvan Damian, Florin Dumbravă, Mitra Szilárd, Linas Pilibaitis, Marius Papsys, Sandu Iovu, Dragoș Huiban és Stefan Nikolić kezdővel pályára lépő sepsiszentgyörgyiek több taktikai elemet is gyakorolhattak élesben, betalálni azonban nem tudtak. A második félidőben pályára lépő Niczuly Roland, Veress Zsombor, Issa Thiaw és Victor Astafei sem tudott változtatni a végkifejleten, 0-0 lett a végeredmény.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük