Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Imádja a száguldást

Imádja a száguldást Sport

A Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányságon hivatást teljesítő Cristiana Danci is indul a Women Rally – Bosch Car Service 2022 elnevezésű gyorsasági és ügyességi autóversenyen, amelyre Temesváron kerül sor május 27–28-án.

A háromszéki rendőrnő az amatőr mezőnyben rajtol, mégpedig saját tulajdonú, 12 éves Seat Leon személyautóval, az 1600 köbcenti alatti versenykategóriában. Korábban már versenyzett Skoda Fabia, Opel Corsa és Volkswagen Polo márkájú autókkal. Jelenlegi autóján nincsenek különösebb műszaki átalakítások, gyakorlatilag családi használatú Seat, a harmincéves hölgy azzal jár bevásárolni, vagy azzal viszi iskolába 8 éves kislányát. Bárkinek szembetűnő azonban az acélszürke Seat Leon feliratozása, a motorháztetőn például ez olvasható óriási betűkkel: Beast Mode On. Alatta az autóverseny egyik szponzorának az elnevezése.

Hirdetés
Hirdetés

„Ez a szenvedély adrenalint jelent, azt jelenti, lépd át a korlátaidat, cáfold meg azt az előítéletet, miszerint a nők nem tudnak autót vezetni – bizonyítsd be, hogy tudnak!” – nyilatkozta Cristiana, aki a temesvári raliversenyre a kézdivásárhelyi Skat Kart pályán készül. Idén a segédpilóta Georgiana Gîueanu rendőrnő lesz. A ralisorozat temesvári helyszínén rászorulóknak gyűjtenek adományokat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük