Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hárman az országoson

Hárman az országoson Sport

Április 10-én és 11-én zajlott a bukaresti Infinity Sport Arena Clubban a felnőtt országos fallabdabajnokság. A versenyre három kategóriában nevezhettek, a férfi Pro, női Pro és férfi A-divízióban összesen 52 játékos tette próbára magát, köztük három sepsiszentgyörgyi is.

A Huni Squash SKE két felnőtt és egy ifjúsági játékossal indult a megmérettetésen, Bara Hunor a Pro, Szilágyi-Nagy Sándor és Szén Tamás az A-divízióban szerepelt. Bara egy győzelemmel és két vereséggel a 21. helyen végzett, míg Szilágyi-Nagy két győzelemmel és két vereséggel a 6., Szén Tamás egy győzelemmel és három vereséggel a 12. pozícióban zárt.

„A többi sportághoz hasonlóan a fallabda világában is érezhető a koronavírus okozta kellemetlen hangulat, hiszen a verseny nézők nélkül zajlott, a klubba csak előre meghatározott lista alapján léphettünk be, ahol egy orvos várt minket, majd csak testhőmérés után engedett be. Véleményem szerint emiatt egyre kevesebb sportoló nevez be az országos körversenyre” – nyilatkozta Bara Hunor.

A megmérettetéssel párhuzamosan az éves közgyűlésre is sor került, amelyen új vezetőségi tagokat választottak. A szövetségi irodában Bara Hunor is helyet kapott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük