Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Cârstea–Bogdan-párharc?

Cârstea–Bogdan-párharc? Sport

A prosport.ro szakértői jó szokásukhoz híven megmagyarázzák, miért van óriási esélye Sorana Cârstea és Ana Bogdan teniszezőknek, hogy a Roland Garros-ban a negyeddöntőben egymás ellen mérkőzzenek.

Hirdetés
Hirdetés

A WTA 54. helyén állomásozó Cârstea és a 102. helyezett Bogdan számára kedvezően alakulnak a dolgok, ha figyelembe vesszük, hogy egyetlen Top 20-beli teniszező sem akadályozza útjukat a negyeddöntőig. Cârstea a harmadik fordulóban Daria Kasatkinaval (37. hely), míg Bogdan Paula Badosával (35. hely) mérkőzik meg a továbbjutásért. Amennyiben a karrierje csúcsformájában játszó Cârstea legyőzi Kasatkinat, a nyolcaddöntőben a Tamara Zidansek (85. hely) és Katerina Siniakova (68. hely) közötti mérkőzés nyertesével játszana a negyeddöntőbe jutásért.

Bogdan megszabadult a második helyezett Naomi Osakatól, játék nélkül avanzsálva a harmadik fordulóba a japán sportoló visszalépését követően. Amennyiben legyőzi Badosát, a nyolcaddöntőben a Marketa Vondrousova (21. hely) és Polona Hercog (73. hely) közötti győztessel mérkőzik a negyeddöntőért. Minden adott tehát, hogy a torna történetében először román negyeddöntőt láthassunk.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük