Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Biztató eredmények

Biztató eredmények Sport

Az elmúlt időszakban a sepsiszentgyörgyi Sport-all Ski Team csapata (edző: Bocz Attila) két megyei, két nyílt és egy országos bajnokságon versenyzett.

Február 22-én Maroshévízen, a Hargita megyei síbajnokság 3. fordulóján Florea Csanád első, Perjessy Kata második, Barta-Martina Máté 4., Rápolti Erhárd 5., Orbán Csanád pedig a 6. helyen végzett korosztályában. Egy nappal később Boér Ivor képviselte a csapatot a Kids Throphy-n Brassópojánán, ahol a 7 éves síző az 56 induló közül 12. lett.

Február 25–28. között Azugán szervezték az U12-es, U14-es és U16-os korosztály országos bajnokságát, ahol három sepsiszentgyörgyi volt érdekelt. Az U12-es Bíró Maja óriás műlesiklásban betegen állt rajthoz, ami eredményén is meglátszott, 12. helyen zárt. Az U16-os korosztályban Barta-Martina Máté nagyon ritmusos, agresszív sízésének köszönhetően az előkelő 7. helyen, Rápolti Erhárd pedig a 9. helyen végzett a 22 versenyző közül.

Hirdetés
Hirdetés

Március 1–2. között Boér Ivor a Vodafone Kids Ski Challenge gyerekverseny első fordulóján méretkezett meg Azugán, ahol első nap a 6., második nap a 4. helyen ért célba, így végül az 5. helyen fejezte be a versenyt.

Március 3-án Csíksomlyón zajlott a Hargita megyei síbajnokság 4. fordulója. A 8 éveseknél Pál Andor első, Sárkány Regina a 6. lett. A 9–10 éveseknél Florea Csanád nagyszerűen sízéssel a 4. helyen zárt, míg Perjessy Kata is jól sízett, viszont kihagyott egy kaput. A 11–12 éveseknél Bíró Maja a 4 helyen, Szarukán Ábel pedig a 8 helyen végzett. A 15–16 éveseknél Barta-Martina Máté a 2., Rápolti Erhárd pedig a 3., míg a 17–18 évesek között Boricean Denisa 4. lett. Köszönet a szülőknek, támogatóknak (Depo, Bertis, BoheCar, Diószegi, sepsiszentgyörgyi önkormányzat, Bóbita Egyesület, RGT Románia).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük