Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nyert a KSE Futsal

Nyert a KSE Futsal Sport

Szerencsésen alakult a KSE Futsal számára a teremlabdarúgó II. liga 13. fordulója, vasárnap kora este magabiztos győzelmet aratott a vendég Gyergyói Inter felett. Az idénybeli hatodik sikerét elkönyvelő céhes városi alakulat előlépett a tabella 2. helyére, köszönhetően annak is, hogy közvetlen riválisa, a Fortius Buzău kikapott.

Gyors hazai góllal indult a székely rangadó, Kanyó már a 3. percben megzörgette a vendégek hálóját (1–0). A 11. percben Ștefănescu tovább növelte a KSE Futsal előnyét (2–0), majd a 15. percekben duplázva állította be az első félidő eredményét (3–0). A térfélcserét követően is kitartott a kézdivásárhelyiek fölénye, ám a vendégek két védelmi hibát kihasználva a 25. percre Nagy és Len révén szépítettek (3–2). A 32. percben Gáll, majd kis idő múlva – a mérkőzésen már immáron harmadszor betaláló – Ștefănescu nyugtatta meg a kedélyeket, eldöntve a találkozót.

Hirdetés
Hirdetés

Teremlabdarúgás II. liga, 13. forduló: KSE Futsal–Gyergyószentmiklosi Inter 5–2 (3–0) Kézdivásárhely, városi sportcsarnok. Mintegy 200 néző. Vezette: Cezar Georgian Ionescu és Laurențiu Adrian Pană (mindketten Buzăuból). KSE Futsal: Farkas–Tompa, Kanyó, Gál, Ștefănescu (cserék: Păun, Gajdó, Bunduc, Ghinea, Esztojka, Mojzi). Inter: Deák–Cine, Péter, Fodor, Berecz (cserék: Portik, Nagy, Len, Szabó, Cioloboc, Gergely). Gólszerzők: Kanyó (3.), Ștefănescu (11. 15., 33.), Gál (32.), illetve Nagy (24.), Len (25.).

A forduló további eredményei: Fortius Buzău – Gyergyóremetei Kereszthegy 4–7, Ceahlăul – Galaci United II. 6–9; a Marosvásárhelyi VSK és a Segesvári Pro Tineret állt.

Ma kezdődik Székelyudvarhelyen az U19-es Román-kupa nyolcas döntője, a KSE 20 órától a Galaci Uniteddel mérkőzik az elődöntőbe jutásért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük