Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi-SIC behúzta a háromszéki rangadót

A Sepsi-SIC behúzta a háromszéki rangadót Sport

Szombaton a női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának tizennyolcadik fordulójában nem borult a papírforma a háromszéki rangadón, a Sepsi-SIC simán legyőzte a céhes városbeli KSE csapatát.

Hirdetés
Hirdetés

Jespersen, Cave és Gödri-Părău kosaraival 7–0-ás sorozatal startolt a Sepsi-SIC, és bár Wilson, Hawks és Biszak révén a KSE igyekezett tartani a lépést a címvédővel, a zöld-fehérek előnye az első tíz perc végére 12 pontra nőtt (22–10). Corda hármasával indult a második negyed, ám Kozman sérülést szenvedett és a Sepsi-SIC magasabb sebességfokozatba kapcsolt, előnye egyre nőtt, a remek formában levő Cave megállíthatatlanul szerezte a ponokat és a csapatok 45–18-as állásnál vonultak pihenőre.

A harmadik negyedben a KSE nagyot küzdött, a remek csapatjáték mellett Debreczi, Mitrovic és Hawks hárompontosai is nyomtak a latban és Debreczi sérülése, továbbá Biszak kipontozása ellenére a kék-fehéreknek sikerült lefaragni a hátrányból. Az utolsó tíz percben a megfogyatkozott és fáradt KSE nem bírta tartani az előző negyedben diktált tempót, a sepsiszentgyörgyiek tovább növelték előnyüket, a mérkőzés a megyeszékhelyiek 29 pontos győzelmével ért véget. A nyolc győzelmet és ugyanannyi vereséget jegyző KSE március 4-én Aradot látja vendégül, míg a száz százalékos teljesítményű Sepsi-SIC Alexandria otthonába látogat.

 

Női kosárlabda-bajnokság, alapszakasz, 18. forduló:

Sepsi-SIC – Kézdivásárhelyi SE 87–58 (22–10, 23–8, 15–23, 27–17)

A Sepsi-SIC pontszerzői: Cave 25, Jespersen 23 (1 hárompontos), Gereben 12 (2), Jones 10, Hristova 10, Ghizila 3, Orbán 3, Gödri-Părău 1.

A KSE pontszerzői: Hawks 17 (1 hárompontos), Mitrovic 15 (4), Corda 13 (3), Debreczi 3 (1), Lénárt 3 (1), Biszak 2, Wilson 3, Bara-Németh 2.

Korábbi fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások