Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A csoport első helye a tét

A csoport első helye a tét Sport

Hazai közönség előtt biztosíthatja be első helyét a női kosárlabda Európa-kupa E csoportjában a Sepsi-SIC, ehhez ma 19 órától le kell gyűrnie a török Nesibe Aydin csapatát. A háromszéki együttes százszázalékos mutatóval vezeti a kvartettet, miután mind a négy mérkőzését megnyerte eddig, így már az utolsó két forduló előtt kiharcolta a továbbjutást.

„A Nesibe egy nagyon erős csapat, éppen most erősítettek egy amerikai beállóssal, idegenben nagyon komoly védekezéssel sikerült megverni őket, ugyanezt itthon is elvárjuk a lányoktól. Ezt követőn szintén itthon játszunk a Bursa ellen, nagyon jó, hogy többet nem kell utaznunk, bízunk benne, hogy behúzzuk ezt a két meccset is” – nyilatkozta elöljáróban Samoilă Zoltán másodedző.

Zoran Mikes vezetőedző csapata kiemelkedően teljesít a csoportkörben, 76–75-re nyert hazai pályán az izraeli Hapoel Holon ellen, majd sorozatban három fölényes idegenbeli győzelmet aratott, a Nesibe Aydint 70–56-ra, a másik török riválist, a Bursa Uludag gárdáját 89–72-re, a Holont pedig 83–71-re múlta felül. A Sepsi-SIC a csoportküzdelmeket jövő héten csütörtökön szintén hazai pályán zárja a Bursa ellen.

Fotó: Sepsi-SIC

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás