Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közelebb egymáshoz

Közelebb egymáshoz Kultúra

Lehet jelentkezni az Osonó Színházműhely és a Művészeti és Népiskola közös interetnikai drámatáborába. Az augusztus 4–8. között Sepsiszentgyörgyön sorra kerülő eseményre 14 év fö­lötti magyar és román anyanyelvű fiatalokat várnak.
A negyedik alkalommal megrendezendő tábor egy intenzív együttlét az egész napot kitöltő foglalkozásokkal.
– Bebizonyosodott, hogy a színház – mint forma – nagyszerű eszköz és lehetőség az előítéletek leküzdésére. Az interetnikai drámatábor célja olyan lehetőséget teremteni a fiatalok számára, hogy a dráma- és csapatjátékok, személyiségfejlesztő és önismereti gyakorlatok segítségével közelebb kerüljenek egymáshoz, megismerhessék egymást, és felfedezhessék a közös alkotás örömét – mondja Fazakas Misi, az Osonó vezetője.
A műhelyfoglalkozásokat Fazakas Misi rendező-drámatanár, valamint Iustinian Turcu, a tavalyi UNITER-díj debüt kategóriájának nyertese, a szebeni Radu Stanca Nemzeti Színház színésze vezeti. Részvételi díj 300 lej, amely tartalmazza a foglalkozásokat, a szállást, napi háromszori étkezést. A helyek száma korlátozott. Jelentkezni július 20-ig lehet az osonoszinhaz@osono.ro e-mail-címen vagy a 0740.578.725-ös telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük