Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Faluünnep Kézdiszentkereszten

Faluünnep Kézdiszentkereszten Kultúra

Hétvégén 19. alkalommal rendezték meg az idén kétnapos kézdiszentkereszti faluünnepet, amelynek programjai nagy sikernek örvendtek. Az eseménysorozat szombaton vette kezdetét 16 órától az iskola udvarán, vasárnap este pedig tűzijátékkal zárult.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton kézműves tevékenységek nyitották a falunapot, majd Papp Ágnessel együtt zumbázhattak a tánckedvelők. Nagy sikernek örvendett a fúvószenekar előadása is, majd a kézdiszentléleki Lau-Do zenekar varázsolt igazi jó hangulatot a színpadra.

Vasárnap a templomban jubileumi szentmisét tartottak, azt követően a Trefán Leonárd Általános Iskola udvarán a házassági évfordulójukat ünneplő házaspárokat köszöntötték, délután pedig az iskola diákjai alkalomhoz illő műsorral készültek. A rendezvényt a Tisztás Néptáncegyüttes előadása színesítette, majd Felszegi Annamária, a Pittyes2es és Gyufa fellépésre, valamint Csoky-koncertre bulizhattak a jelenlévők. Az estet tűzijáték zárta.

Páll Endre polgármestertől megtudtuk, a programok a visszajelzések alapján színvonalasnak bizonyultak, a testvértelepülésről érkező vendégek is jól érezték magukat. „Úgy gondolom,  két év kimaradás után összességében jól sikerültek a falunapok, minőségi és tartalmas programokkal készültünk” – mondta, hozzátéve, hogy vasárnap estére „teltház” volt az iskola udvarán, mindenki kedvére kikapcsolódhatott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük