Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

ELMARAD

A TASZ vezetősége felhívja kedves nézői figyelmét, hogy betegség miatt elmarad a február 8-ára tervezett aritmia.doc című előadás. A személyesen vásárolt jegyek február 18-ig visszaválthatóak vagy átválthatóak más előadásokra a Központi Jegyirodában, az online vásárolt jegyek árát pedig a Biletmaster.ro jegyértékesítő rendszer visszautalja mindenkinek a bankszámlájára.

KIÁLLÍTÁS

* Bukarest, Marosvásárhely, Nagyszeben, a magyarországi Tengelic és Vízakna után hazaérkezett a Székelyföldi Magyar Újságírók Egyesületének Többsincs című fotótárlata. A Tein Teaházban 2020 szeptemberében megnyitott kiállítás sikerének köszönhetően február 3-tól ismét Huszár Szilamér, Kátai Edit, Klárik Loránd, Szekeres Attila és Toró Attila fotói díszítik annak belső falait. A közszemlére tett anyag Huszár Szilamér és Szekeres Attila a tavaly ősszel Magyarországon tartott vadászati és természeti világkiállítás alkalmából, Egy a természettel címmel kiírt fotópályázaton díjazott alkotásaival egészült ki.

* A Sugár János képzőművész alkotásaiból nyílt Luxus Vektor című kiállítás a sepsiszentgyörgyi Magma Kortárs Művészeti Kiállítótérben április 15-ig látogatható – hétfő és ünnepnapok kivételével – naponta 11–19 óráig.

* A Székely Nemzeti Múzeumnak időlegesen helyet adó Lábasházban a Keöpeczi Sebestyén József címervilága című tárlat február 20-ig tekinthető meg hétköznapokon 9–16, csütörtökön 9–19, hétvégén 10–14 óra között.

TORTOMA ÖNKÉPZŐKÖR

Holnap 19 órától a baróti művelődési ház Bodosi Dániel-termében Kisgyörgy Zoltán geológus, újságíró, illetve Demeter László szerkesztő, kiadóvezető bemutatja a Tortoma Kiadó Útikönyvek-sorozatának Erdővidék és Székföld, illetve Alsó-Háromszék című köteteit.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük