Felhívás!

Válságtanácskozás a királyi családban

Válságtanácskozás a királyi családban Külföld

Válságtanácskozásra hívta a királyi családot II. Erzsébet királynő amiatt, hogy unokája, Harry herceg és felesége, Meghan instagram-oldalukon jelentették be teljesen váratlanul, hogy lemondanak a királyi családban betöltött fontos pozíciójukról.

A brit sajtó által “Megxitnek” keresztelt lépésről egybehangzó források szerint senki nem tudott a család magasabb rangú tagjai közül, és Meghanék a Buckingham-palotával sem egyeztetettek előzetesen.

II. Erzsébet uralkodó a trónörököst, Károly wales-i herceget, valamint fiait, Vilmost és Harry-t hétfő délelőttre kérette téli rezidenciájára, Sandringhambe. A találkozón a sussexi hercegi pár jövőbeni helyzetéről lesz szó a családon és a monarchián belül.

A brit sajtó szerint Meghan telefonon csatlakozik hozzájuk, hiszen már vissza is repült Kanadába, ahol korábban egy barátnője gondjaira bízta Archie-t, nyolchónapos fiukat.

A házaspár a közlemény szerint azon dolgozik, hogy pénzügyileg függetlenné váljon, és a jövőben idejük egy részét Észak-Amerikában töltik majd.

(euronews)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.