Felhívás!

Harry Potter-buszokkal szállítják ingyen egy angol kórház dolgozóit

Harry Potter-buszokkal szállítják ingyen egy angol kórház dolgozóit Külföld

A Harry Potter-sorozat motívumaival díszített emeletes buszokkal szállítják ingyen egy angol kórház dolgozóit Nagy-Britanniában, a járműveket a Warner Bros. stúdió biztosította.

A West Herts Kórház három helyszíne között viszi a dolgozókat egy utazási cég a stúdió színes buszaival, melyekkel a rajongók szoktak utazni a varázslótanoncról szóló sorozat forgatásának díszletei közé – írta a Variety.com.

„A betegség és az önkéntes karantén miatt kevesebben vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy akik egészségesek, de gondot okoz nekik a közlekedés, visszatérhessenek a munkába. Tökéletes megoldás ez a különleges járat, melyen betarthatjuk a fizikai távolságtartás szigorú szabályait, köszönjük a leavesdeni stúdiónak és a Golden Toursnak” – mondta Paul de Gama a kórház nevében.

„Dolgozóink nem tekinthetnek be sikerfilmek varázslatos kulisszái mögé, de a maguk módján varázsolni fognak ők is” – tette hozzá.

A járatok reggel hattól éjjel 10.40-ig óránként közlekednek a három kórházi helyszín között.

A Warner Bros. március közepén állította le Harry Potter-túráit a koronavírus-járvány miatt. „Ez a legjobb módja a buszaink hasznosításának” – mondta a stúdió szóvivője.

(MTI)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.