Felhívás!

Három hónapig egy reptéren élt egy férfi a koronavírustól való félelmében

Három hónapig egy reptéren élt egy férfi a koronavírustól való félelmében Külföld

A chicagói O’Hare repülőtéren élt három hónapon keresztül egy férfi, anélkül, hogy az ott dolgozók észrevették volna. Miután megtalálták, a férfi azt mondta a rendőröknek, hogy a koronavírustól való félelmében nem mert visszatérni Los Angelesbe – írja a The Guardian.

A 36 évés Aditya Singhet letartóztatták és több bűncselekmény elkövetésével vádolják, többek között azzal, hogy behatolt a reptérnek egy lezárt részére, illetve lopással is gyanúsítják.

A helyi rendőrség szerint a férfi október 19-én érkezett a reptérre egy Los Angeles-i járattal, majd úgy döntött, hogy nem hagyja el a légikikötőt. Közel három hónapnak kellett eltelnie, hogy azonosítsák az illetéktelen behatolót, miután szombat délután a United Airlines két alkalmazottja elkérte a férfitől a belépési engedélyét, az pedig egy korábban elveszettnek nyilvánított igazolványt mutatott fel nekik. A két alkalmazott ekkor értesítette a rendőrséget, a férfit pedig őrizetbe vették.

A férfi elmondása szerint a földön találta az igazolványt, és azért vette magához, mert annyira félt a koronavírustól, hogy nem mert hazamenni Los Angelesbe.

A bíróság úgy ítélte meg, hogy a vádlott veszélyt jelent a közösségre, mivel illetéktelenül hatolt be a reptérnek egy lezárt részére. A férfi 1000 dolláros kaució ellenében szabadulhat, és amennyiben kifizeti azt, megtiltják számára, hogy belépjen a reptér területére.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.