Hirdetés
Hirdetés

Egy élő adásban elhangzó szellentés miatt két táborra szakadt az Egyesült Államok

Egy élő adásban elhangzó szellentés miatt két táborra szakadt az Egyesült Államok Külföld

Eric Swalwell kaliforniai képviselő, aki nyáron kiszállt a demokraták elnökjelöltségéért folyó küzdelemből, a MSNBC csatorna Hardball című műsorának vendége volt. És miközben beszélt, elhangzott valami. Egy szellentésnek hallatszó hang.

Hirdetés
Hirdetés

Ahogy a videó felkerült az internetre, az emberek egymásnak estek: az egyik csoport amellett kardoskodott, hogy Eric Swalwell volt a tettes, a többiek azonban Chris Matthews műsorvezetőt gyanúsították.

A twitterezők nem mindennapi magyarázatokkal álltak elő saját álláspontjuk védelmében. Volt, aki szerint egyértelműen Swalwell szellentett, hiszen a felvételen látható, hogy a képviselő egy pillanatra előredől, megfeszül, majd kilazít. A BuzzFeed újságírója kerek perec rá is kérdezett a politikusnál, aki ennyit válaszolt: Nem én voltam!

A másik tábor szerint biztos, hogy Chris Matthews műsorvezető eresztette el a galambot, merthogy állítólag előszeretettel könnyít magán a stúdióban. Volt, aki szakértői szemmel (füllel) fordult az események felé, és azt állítja, Matthews volt, mert ülő ember irányából jön a hang, szinte lehet hallani a kárpitot is.

Más pedig azért biztos a műsorvezető bűnösségében, mert az interjúalany zajos bejelentkezése közben a mikrofonokban nem lett volna ennyire hangosan hallható a hang.

A műsor hivatalos Twittere először csak törölte a témával kapcsolatos kommenteket, majd váratlanul bejelentette, hogy egy bögre csúszott végig az asztalon, annak a hangját lehetett hallani.

Az internetezők természetesen nem fogadják el a hivatalos magyarázatot. Viszont egyre többen ültek géphez / nyúltak a telefonjukhoz, hogy pártállástól függetlenül véleményt alkossanak ebben a kétségkívül fontos ügyben. Nem véletlen, hogy az egyik kommentelő szerint a pukigate olyan, mint a karácsony: összehozta az amerikaiakat, mert most mindenki erre az egy dologra koncentrál, és többé ezt soha senki nem veheti el tőlük.

(24.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások