Hirdetés
Hirdetés

28 évig tarthatta fogságban a fiát egy svéd nő

28 évig tarthatta fogságban a fiát egy svéd nő Külföld

A svéd rendőrség őrizetbe vett egy 70 éves nőt, aki a gyanú szerint 28 évig fogva tartotta a fiát egy lakásban Stockholmtól délre – számolt be kedden az SVT svéd közszolgálati televízió.

Hirdetés
Hirdetés

A nőt – aki visszautasítja a vádakat – jogellenes fogvatartással és azzal gyanúsítják, hogy súlyos testi sérüléseket okozott a most 41 éves férfinak.

A férfira egy női rokona bukkant rá, aki kihasználva, hogy a gyanúsított kórházban van, elment a Haninge nevű helység közelében található családi házba. A rokon az Expressen napilapnak azt mondta, hogy a lakásba belépni olyan volt, mint egy “rémálomba”. Mindent vizelet és szemét borított, a sérülésekkel teli férfi pedig úgy bűzlött, mint a rothadó test.

A férfit egy stockholmi kórházba szállították, ahol több műtétet is elvégeztek rajta. A rokon elmondása szerint az áldozat látszólag normális életet élt addig, amíg hetedik osztályban kivették az iskolából. A szociális ellátók, bár szóltak nekik, nem tettek semmit, a család többi része pedig megpróbált kevés jelentőséget tulajdonítani az esetnek.

A rendőrség kordonnal vonta körbe a házat, az ügyészség pedig közölte, hogy nagyszabású meghallgatást tart az ügy tisztázása végett.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük