Felhívás!

Közlemények

Az Év Önkéntesét keresik

A Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) minden évben díjazza az Év Civil Szervezetét, valamint az Év Önkéntesét. Az Év Civil Szervezete Díjjal a 2019-es év legsikeresebb civil programját bonyolító nonprofit szervezetet jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka széleskörű társadalmi elismerése és népszerűsítése. Az Év Önkéntese (magánszemélyek számára) díj célja, hogy kedvező irányba mozdítsa az önkéntesség társadalmi megítélését. A pályázati kiírásra háromszéki civil szervezetek pályázhatnak, de jelölhetnek kívülálló személyek is. A jelöléshez-pályázáshoz egy kitöltött formanyomtatvány szükséges, amelyet legkésőbb 2020. május 6-ig kell elküldeni a civilekharomszekert@yahoo.com címre.

Az Év Önkéntes benevezésnek tartalmaznia kell a következőket:

– a nevezett adatai (név, elérhetőség, cím), rövid bemutatkozás, a benevezés indoklása, minden olyan információ, amely segít a helyes döntés meghozatalában, a benevező adatai (név és elérhetőség).

Az Év Civil Szervezete díjat tavaly három szervezet egyenlő pontszámmal kapta meg: a sepsiszentgyörgyi László Kálmán Gombászegyesület, a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület és a kovásznai Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete.

(CIVEK-közlemény)

 

Pályázatíró műhely

A Sepsi Helyi Akciócsoport Egyesület online pályázatíró műhelyt tart április 24-ig az egyesület által meghirdetett első pályázati kiírás lehetséges kedvezményezettjei számára. A műhely célja, hogy a március 23-án meghirdetett pályázati kiírások lehetséges kedvezményezettjei kiegészítő információkat kapjanak a kiírásokra vonatkozóan, valamint, hogy az egyesület szakértőinek és külső szakértők segítségével megbeszélhessék a felmerülő kérdéseiket. A pályázatíró műhely első részén, április 14–17. között összesen 15 személy vett részt a lehetséges pályázók képviseletében a helyi fejlesztési terv lefedettségi területéről.

(GAL Sepsi-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.