Felhívás!

Ezt ajánlja a nyugdíjpénztár

Az epidemiológiai helyzet kibontakozása által generált kontextusban, annak érdekében, hogy elkerülve legyen az új koronavírussal történő megfertőzés kockázata, a meteorológiai körülmények változása miatt, amelynek köszönhetően a közönség nem várhat a kültérben, annak érdekében, hogy az ablakhoz kerülési várakozási idő csökkenjen, de azért is, hogy a közönséggel való kommunikáció hatékonyabb legyen, a Kovászna Megyei Nyugdíjpénztár a polgár-nyugdíjpénztár kapcsolatban a következő elektronikus közlésmódozatokat ajánlja:

 1. Elektronikus posta;
 2. Elektronikus szolgáltatások, amelyet az Országos Köznyugdíjpénztár portálja ajánl.

I. Elektronikus postával történő közlés

Azok a kérelmezők, akiknek hozzáférésük van az elektronikus postához, illetve e-mailhez, el fogják küldeni a kérvényüket, a nyugdíjpénztár figyelmébe ajánlva az intézmény weboldalán megadott címekre.

A kérelmező által megteendő lépések:

 • letölti a szükséges formanyomtatványokat;
 • kitölti a szükséges formanyomtatványokat;
 • aláírja saját kezűleg a formanyomtatványokat;
 • elküldi a formanyomtatványokat a felelős intézményhez: .JPEG, .JPG, .PNG, .XML, .CMS vagy .PDF formátumban;
 • ugyanabban az e-mailban elküldi azt a telefonszámot, amelyen kapcsolatot teremthetnek vele.

II. Közlés az Országos Köznyugdíjpénztár portálja által felajánlott elektronikus szolgáltatásokon keresztül

Ez a közlési módozat egy nagyon hasznos szolgáltatást jelent az internet felhasználóknak, amelyet a Közösségi Nyugdíjpénztár bocsát rendelkezésre, és amely lehetőséget ad arra, hogy bármely személy információkat nyerhessen a társadalombiztosítási szerződések-, a D112-es név szerinti nyilatkozatok nyilvántartásáról, a biztosítotti karrier történelméről, a hozzájárulások időszakáról, a II. nyugdíj Pillérről, valamint az összes többi típusú szolgáltatásról, amelyet a nyugdíjpénztárak ajánlanak.

Az elektronikus szolgáltatás elérhetőn úgy azon kérelmezők által, akik létre hoztak fiókot a portálon, mint azok által is, akik nem hoztak létre fiókot a portálon, annak érdekében, hogy leadhassák kérvényeiket és dokumentumaikat, amelyek szükségesek a különböző szolgáltatások elnyeréséhez.

 1. Azok a kérvényezők, akik létrehoztak fiókot a portálon, be kell lépjenek a „Completare formulare” [„Formanyomtatvány kitöltése”] szekcióba   
 2. Azon kérvényezők esetében, akik nem hoztak létre fiókot a portálon:
 • A kérvényező a CNPP Portálján belép a ”Comunicare cu publicul” – Depunere cereri și documente [A nyilvánossággal való kommunikáció –Kérvények és dokumentumok leadása] szekcióba;
 • Kiválasztja a kívánt formanyomtatványt, és kitölti azt;
 • A szükséges formanyomtatványokat le kell tölteni a Portálról, ki kell tölteni, majd saját kezűleg alá kell írni, majd feltölteni: JPEG, JPG, PNG, XML, CMS vagy PDF formátumba;

Egy online fiók elnyerésének eljárása a Casa Naționala de Pensii Publice [Országos Köznyugdíjpénztár] weboldalán van leírva a De ce să îmi fac cont? [„Miért készítsek fiókot magamnak”] portálszekcióban.

Egy online fiók megnyitása érdekében a látogatók el kell, hogy olvassák a felhasználói létrehozás folyamatát és ki kell, hogy nyilvánítsák beleegyezésüket a Kovászna Megyei Nyugdíjpénztár portálja használatának feltételeire.

(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.