Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

6. Adj, király, katonát! – online ifjúsági vetélkedő

A Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) idén tizenhatodik alkalommal szervezi meg a nagy népszerűségnek örvendő Adj, király, katonát! online ifjúsági vetélkedőt. Az Erdély-szerte meghirdetett vetélkedőre olyan V-VIII. osztályos diákok jelentkezését várják, akik játékosan, az irodalom világán keresztül szeretnének a közösségekről és családról tanulni, akik a hasonló korú gyerekekkel való ismerkedés, barátságkötés által szeretnék feltérképezni a világot. A versenyzők előre összeállított csoporttal jelentkezhetnek a vetélkedőre. A csapatok tagjai között kötelezően szerepelnie kell legalább egy ötödik osztályos tanulónak is. A bejelentkezési űrlap szeptember 25-ig érhető el a következő linken:

A tavalyi vetélkedőhöz hasonlóan, a környezettudatosság jegyében zajló elődöntők feladatsoraihoz a gyerekek a vetélkedő weboldalán (https://akk.mitesek.net/) férhetnek hozzá, a meséket is itt teszik közzé, így egy számítógépről vagy akár okostelefonról is bármikor elérhetők lesznek. Az első két fordulón elért pontszámok összesítése után értesítik azokat a csapatokat, melyek bejutást nyernek a november 19-én Székelyudvarhelyen megrendezésre kerülő MindentEldöntőre.

További információ a vetélkedő Facebook-oldalán (www.facebook.com/adjkiralykatonat), a MIT weboldalán (www.mitesek.net), vagy Facebook-oldalán (www.facebook.com/MITESEK). Bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak a mit@mitesek.net e-mail-címen vagy a 0751.891.215-ös telefonszámon.

Felhívják a kedves érdeklődők figyelmét, hogy amennyiben az aktuális járványügyi szabályozások nem teszik lehetővé a MindentEldöntő hagyományos módon való megtartását, a meghirdetett időpontban egy online térben zajló fordulóval helyettesítik azt.

(MIT-sajtóközlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.