Felhívás!

A Gyűjtemények Háza idei kiállításai

A Gyűjtemények Háza idei kiállításai Kovászna megye

Február 28-ig látogatható a kézdivásárhelyi Gyűjtemények Házában a Hobbi Cserebere Klub tagjainak kollekciójából decemberben rendezett kiállítás. Emellett további öt tárlatot rendeznek idén a 20-as Udvartér 1. szám alatti létesítményben.

 Március 11-e és május 27-e között a Czell Kálmán katonasapka- és egyenruha-gyűjteményéből rendezett tárlatot, június 3-a és augusztus 20-a között Moldován Zsolt, Nagy Gábor István, Miklós István és Kovács Dénes festők közös kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők. Augusztus 26-án nyílik meg az október 14-ig látogatható hatodik országos és nemzetközi papírszalvéta-, kártyanaptár-, telefonkártya-, gyufásdoboz- és gyufáscímke-kiállítás, az első három nap börzével egybekötve. A hagyományokkal ellentétben idén nem év végén, hanem október 21-én nyitják meg a Hobbi Cserebere Klub kiállítását, amely november 24-ig látogatható, majd december 9-én tartják az addigi kiállítások adomány-anyagából rendezendő állandó kiállítás megnyitóját.

– A megszokott állandó kiállítások egész évben látogathatók naponta 8-18 óra között, emellett továbbra is ingyen rendelkezésre bocsátjuk a termet könyvbemutatók és egyéb kulturális események rendezésére – fejtette ki lapunknak Beke Ernő tulajdonos.

Névtelen hozzászólás