Felhívás!

Röviden

„Dalolva szép az élet, csak el ne dzsesszük!”

Erdélyi koncertkörútjuk keretében jövő héten, november 8-án, szerdán 19 órától a baróti Városi Művelődési Házban koncertezik Falusi Mariann és Sárik Péter.

„Dalokat fogunk játszani, ismerteket, külföldieket és magyarokat. Együtt fogunk énekelni a közönséggel, egy érzelmes, vidám és őszinte dolog lesz. Mariann nagyon őszinte ember, fantasztikus előadó, és ez a színpadról folyamatosan sugárzik. Úgyhogy, aki még nem volt Mariann-koncerten, annak különösen ajánlom” – mondta a koncertről egy interjúban Sárik Péter dzsesszzongoraművész, aki 2009-től dolgozik együtt a Pa-Dö-Dő együttesből ismert Falusi Mariannal. A két zenész a koncertturnénak a Youtube-ra is feltett beharangozójában a következőképp szólítja meg a közönséget:

„Benne van a címben az, hogy dzsessz, de ez senkit ne ijesszen meg, mert ez nem is dzsessz. Fogunk nagyon sokat nevetni, a legfontosabb, hogy együtt énekelni is. Persze azért lesz dzsessz, és lesz sírás is a koncerten. Várunk mindenkit nagy szeretettel!” Egy jegy 15 lej, és a koncert előtt lehet beszerezni.

 

Aszfaltozás után, előtt

Leaszfaltozták a baróti Kifli negyedet. Lázár-Kiss Barna polgármester úgy értékelte, hogy „elég jó munkát végzett a megyei útügy”, és kifejezte abbéli reményét, hogy még idén a Kossuth utca felső szakaszának leaszfaltozására is sor kerül. „250 ezer lej értékben tudunk itt aszfaltozni, hat és fél méter szélességben az Eminescu utca és a baptista templom közötti szakaszon, hat méter szélességben a többi szakaszán az utcának”– hangoztatta.

Hozzászólások