Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

eMAG: húsvétkor a vásárlók megőrzik a hagyományokat, de vásárláskor modern megoldásokat választanak

eMAG: húsvétkor a vásárlók megőrzik a hagyományokat, de vásárláskor modern megoldásokat választanak Gazdaság

A romániaiak megőrzik a húsvéti hagyományokat és szokásokat és vásárlási listájukon szerepelnek ruhaneműk, konyhai textiltermékek, tisztítószerek és játékok, de okos háztartási gépek is. A vásárlók átlagosan 170 lej értékben vásárolnak ruházati cikkeket és átlagosan 240 lej értékben lábbeli termékeket.

 

Az eMAG kliensei elkezdik a húsvéti előkészületeket legalább két héttel az ünnep előtt és megtöltik vásárlási kosaraikat ruházati cikkekkel, kisméretű elektronikai cikkekkel, ajándékcsomagokkal és játékokkal. Átlagosan 170 lej értékben vásárolnak ruházati cikkeket és átlagosan 240 lej értékben cipőket.

Ebben a periódusban a gyerekeknek szánt ruházati cikkek vásárlása 20%-kal nő a szokásos vásárlási időszakhoz viszonyítva. Ugyanakkor a kliensek 42%-kal több játékot rendelnek húsvét előtt az év más periódusaihoz viszonyítva és kosaraikban leginkább babák és babakellékek, plüss nyuszik vagy távirányítós autók találhatók. Azok a vásárlók, akik biztosak akarnak lenni a kiválasztott ajándékban „A millió ötletes kártyát” választják.

„Függetlenül attól, hogy a családban töltik a húsvéti ünnepet vagy elmennek kirándulni valamerre, a románok a számukra kedves hozzátartozókkal akarják tölteni ezt az időt, ezért online vásárolnak, hogy megtakarítsák az üzletekbe vezető út és a városi dugókban eltöltött felesleges időt. A háztartási tisztítószerek vagy ruhák és gyerekjátékok mellett a vásárlók okos ötleteket is keresnek a lakások takarítására vagy az ünnepi ebéd elkészítésére – olyan megoldásokat keresnek, amelyek segítik őket, nemcsak abban, hogy több időt töltsenek el a szeretteikkel, hanem abban is, hogy pénzt takarítsanak meg, kiválasztva a legjobb ajánlatokat” – mondta Irina Pencea, az eMAG Románia ügyvezető igazgatója. „A Genius kliensek számára húsvétkor is ingyenes a termékek kiszállítása és számos kedvezményben részesülnek az e-commerce platformokon – eMAG, Tazz, Fashion Days és Freshful – és ingyenesen megoszthatják a fiókjuk használatát egy másik családtaggal, anélkül, hogy bármiféle további járulékot fizetnének ezért. Továbbá, annak érdekében, hogy minél kevésbé érezzék a család költségvetésén a vásárlás következményeit, a kliensek online részletekben is vásárolhatnak, egyenesen az eMAG / My Wallet fiókból.

A ruházati cikkek mellett, az eMAG kliensek a Kedvencek listában elmentettek olyan termékeket, mint sapkák, kalapok, hátizsákok, táskák. Ebben a periódusban, amikor az emberek minivakációkra és a nagy nyári szabadságokra készülnek, ezek a termékek kedvezményekben részesülnek. Ugyanakkor a húsvét előtti időszakban az eMAG kliensek a Kedvencek listáikba kisméretű elektromos háztartási cikkeket (szeletelőgépek, elektromos húsdarálók, elektromos sütők, mixerek, vasalók, kávéfőzőgépek, robot porszívók, ablaktisztító porszívók) is elmentettek, amelyek a szokásos tavaszi nagytakarításhoz és az otthon elkészített, a családban elfogyasztott, ünnepi ebédhez szükségesek.

Az eMAG-ról:

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról:  <https://about.emag.ro/> about.emag.ro

Bukarest, 2023 április 12.

(X)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük