Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Válogatottbeli izgalmak

Válogatottbeli izgalmak Sport

A magyar válogatott Fehéroroszországban is nyeretlen maradt Georges Leekens irányításával, a belga kapitány idei harmadik mérkőzése 1–1-es döntetlennel végződött, de a mutatott játék több szempontból is kívánnivalót hagyott maga után. A magyar válogatott szombaton Ausztráliát fogadja felkészülési mérkőzésen.

Georges Leekens szövetségi kapitánnyal a kispadon a magyarok ezt megelőzően a kazahoktól és a skótoktól hazai pályán szenvedtek vereséget. Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa bravúros védéseivel tartotta meccsben a magyarokat, akik elképzelés nélkül futballoztak, kivétel a 29. percben, amikor Dzsudzsák bal oldali szabadrúgása nyomán Varga az ötösről fejelt a hálóba (1-1). Az együttes szombaton az oroszországi világbajnokságra készülő ausztrál csapattal találkozik a Groupama Arénában.
A Chile ellen Ausztriában megnyert felkészülési mérkőzés után Finnország ellenében is hozta a kötelezőt a román labdarúgó-válogatott: a Cosmin Contra irányította legénység Ploieşti-en 2-0-ra legyőzte skandináv ellenfelét. A találkozón végleg búcsút intett a címeres meznek a nemzeti együttes egykori első számú hálóőre, Bogdan Lobonţ, aki hosszú idő után kapott újra néhány percnyi játéklehetőséget a válogatottban. Románia valamennyi barátságos meccsét megnyerte idén: Izraelben 1-0-ra győzött, Svédországot 2-1-re múlta felül Krajován. Legközelebb az újonnan induló sorozatban, a Nemzetek Ligájában szeptember 7-én Montenegró, szeptember 10-én Szerbia lesz az ellenfél. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük