Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szezonvége a megyei fociligákban

Hétvégén legördül a függöny a labdarúgó IV. liga 2017–2018-as idényére, a legfontosabb kérdés, a bajnok kiléte már egy fordulóval korábban eldőlt, a Gelencei Nemere harmadik címét gyűjtötte be. A 30., utolsó forduló programja (kezdési időpont: 18 óra): szombaton Perkő – Bereck, Bölön – Papolc, Zágon – Dálnok; vasárnap Kovászna – Gelence, Csernáton – Illyefalva, Réty – Nagyajta, Ozsdola – Barót.
Az V. ligában is bajnokot avatnak, a megyei alsóházban is a rájátszás utolsó fordulóját rendezik vasárnap. A párosítások: Szitabodza – Árkos, Kommandó – Szotyor. Szotyor és Szitabodza 20, illetve 19 ponttal állnak az élen, feljutásukat a többi csapat nem veszélyezteti, viszont az elsőség kérdése még nem dőlt el.
A háromszéki fociidény ténylegesen június 12-én, kedden 17 órától fejeződik be, akkor rendezik a megyei Románkupa-döntőt a Gelencei Nemere és a Papolci FC között. Helyszín: a zágoni stadion, ahol a finálét megelőzően, 15 órától a megyei szakszövetség díjazza a különböző korosztályú bajnokságok legjobbjait. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük