Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Súlyos vereség Déván

Súlyos vereség Déván Sport

Az egykoron szebb napokat is megélt Sepsi Futsal vasárnap a Dévai Autobergamo otthonában szaladt bele egy 14–0 arányú zakóba, az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság alapszakaszának utolsó, 18. fordulójában.

A sepsiszentgyörgyi együttes roppant tartalékosan (Papp László–Tompa, Papp Csongor, Ambrus, Neagoie, Nagy és Veress) utazott el a lényegében egyesélyes kiszállásra, ahol a bajnoki cím legfőbb esélyesének tartott házigazdák az első és a második félidőben is hétszer-hétszer zörgették meg hálójukat.
– Vendéglátóink kérésére játszottuk le vasárnap az alapszakaszbeli utolsó mérkőzésünket, amin a nagyarányú vereség ellenére voltak helyzeteink, sőt Neagoie révén kapufánk is. Helyenként jól védekeztünk, s határozottan kijelenthetem, hogy nagyon nehéz meccsünk volt egy olyan Déva ellen, amely teljes gőzzel készült a hét közepén Csíkszeredában esedékes Román-kupa négyes döntőjére. Következő meccsünk már a play-outban lesz, de még nem tudjuk a pontos programot – nyilatkozta Farkas Attila, a Sepsi Futsal edzője.
Idénybeli tizenhetedik vereségükkel a zöld-fehérek az utolsó előtti, azaz a kilencedik helyen zárták a pontvadászat alapszakaszát, az alsóházbeli rájátszásban pedig az élvonalban való bennmaradásért harcolnak majd. A Sepsi Futsal első play-outbeli ellenfele a Resicabányai Muncitorul lesz. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük