Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Magabiztos KSE-siker

Magabiztos KSE-siker Sport

Leiskolázta a vendég Nagyváradi Dinamo Leonardo csapatát a Kézdivásárhelyi SE fiatal teremlabdarúgó-alakulata, amely ez által revánsot vett az odavágón elszenvedett egygólos vereségért.

A KSE a Farkas – Albu, Gajdó, Gáll, Rancz kezdőötössel állt fel a vendég nagyváradiak ellen a teremlabdarúgó II. liga 13. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén, a későbbiekben lehetőséget kapott még Gondos – Ştefănescu, Kovács, Boricean, Erős és Păun is. A jó iramú, látványos találkozón hengereltek Gazda József tanítványai, akik nem kevesebb, mint 14 alkalommal zörgették meg ellenfelük hálóját. Félidőben 10–3-ra vezettek a kék-fehérek, és a biztos vezetés tudatában több lehetőséget kaptak az U19-es korosztályú játékosok, akik javában készülnek a február 25-én esedékes korosztályos Román-kupabeli találkozóra. Ebben a felállításban négy gólt lőttek és ugyanannyit kasszíroztak. A csapat köszöni a lelkes szurkolást a közönségnek!

Végeredmény: Kézdivásárhelyi SE – Nagyváradi Dinamo Leonardo 14–7 (10–3), a hazai gólszerzők: Gáll 3, Erős, Gajdó 2, Albu 2, Rancz, Păun 2, Ştefănescu 3. A két hét múlva esedékes következő körben a KSE a Bodzavásári Luceafărul vendége lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük