Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A KSE harmadik győzelme

A KSE harmadik győzelme Sport

A KSE női kosárlabdacsapata vasárnap délben a Sportul Studenţesc otthonában lépett parkettre a női I. liga tavaszi idényének 12. játéknapján. A céhes városbeliek magabiztos győzelmet arattak Bukarestben, így optimistán várják a szombati, Agronomia elleni hazai mérkőzést.

 

A KSE kissé nehezen lendült bele a játékba a fővárosi kiszálláson, alig pár perc után a hazaiak már 7–0-ra vezettek, így a kék-fehér mezesek vezetőedzője, Ljubomir Kolarevic kénytelen volt időt kérni, hogy rendezze a sorokat. A szerb szakember mind az öt kezdő játékosát cserepadra küldte, ami jótékonyan hatott a csapatteljesítményre, ugyanis a lányok elkezdtek felzárkózni, az első negyed végére csupán egy pont maradt a bukarestiek előnye.

A második tíz perctől fogva megfordult a játék képe, a mieink átvették az irányítást, és egyre nagyobb tempót diktáltak, amellyel a házigazdák nem tudták tartani a lépést. Végeredmény: Sportul Studenţesc – Kézdivásárhelyi SE 48–75 (19–18, 15–19, 5–19, 9–19). A KSE kerete: Debreczi 14 pont, Czimbalmos 5, Voloncs 2, Bölöni 14, Bartók 2, Holinka 5, Csurulya 12/6, Istók, Kovács 4, Csíki 2, Incze 9/3, Biszak 6.

A csapat szombaton 13 órától a rangsorban előtte álló, szintén fővárosi Agronomia együttesét fogadja a kézdi sportcsarnokban.

Az I. liga rangsora: 1. Konstancai Phoenix 24 pont, 2. Târgovişte 23, 3. Nagyvárad 22, 4. Rapid 17, 5. Agronomia 16, 6. KSE 15 (3 győzelem/9 vereség), 7. Ploieşti 14, 8. Sportul 13.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük