Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ballagásotokra

Május a ballagásokat is jelenti. Az ember életében ez egy mérföldkő, az iskolai tanulmányok lezárása, a felnőttkor kapuja. Mindenki készülődik az eseményre, fotózás, kicsengetési kártyák osztogatása, tanárok megéneklése, megannyi feladat, várakozás, öröm, boldogság és szomorúság.

Bizonyára mindenki várta az iskola végét, hogy ne kelljen többet tanulni, ülni a padban. Mostanra már végigpörgött a fejekben a tanórák, kirándulások, bulik, néha kínkeserves órák emléke.

Kedves végzősök! Idén másként van, március óta nem szól a csengő, nem kell a padban ülni, holott most talán mindenki szeretne egy kicsit ott ülni, barátok között lenni, készülődni. Nem kell reggel a székelyruhával bíbelődni, az ismerősök nem állnak sorban virágért, majd nem tolonganak az iskola udvarán. Helyette online térbe történik az oktatás, a tanároktól és az egymástól való elköszönés. Nincs nektek készült műsor, beszédek, úgy érezhetitek, hogy időnap előtt magatokra maradtatok. De tudnotok kell, gondolunk rátok, veletek és mellettetek vagyunk.

„A siker titka: akarni, s a világ azoké, akikben akarat van.” Merjetek sokat akarni, álmodni és az új helyzeteket a javatokra fordítani, éljetek boldog és értékes emberként! Ha segítségre szorulnátok, forduljatok bizalommal hozzánk!

Kézdivásárhelyen sok olyan diák búcsúzik az iskolájától, akik hozzájárultak, ahhoz, hogy jó legyen itt fiatalnak lenni, akikkel közös programokat szerveztünk együtt.  Szeretném megköszönni a munkájukat, fáradozásukat, hogy részt vettek a város ifjúsági életében. Bárhova is kerüljetek az élet során, mindig őrizzétek meg azt a lelkesedést, amellyel a városhoz és az ifjúságához fordultatok!

Szöllősi Tamás, a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet elnöke

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük