Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vereség a nyitókörben

Vereség a nyitókörben Sport

Nem fukarkodtak a gólokkal a teremlabdarúgó-csapatok a 2017–2018-as pontvadászat alapszakaszának nyitókörében, ennek sajnálatos módon – többek között – a Sepsi Futsal látta kárát. A szebb napokat látott sepsiszentgyörgyi alakulat csütörtökön Csíkszeredában szaladt bele egy 9-1 arányú pofonba.

Nem termett babér a Kisgyörgy–Țicalo, Czintos, Incze, Bende (cserék: Papp, Boér, Héjja, Jakab, Veres, Zoltáni, Farkas, Bocz, Szakács) felállásban játszó szentgyörgyieknek az újonc csíkszeredaiak otthonában. A Farkas Attila által irányított együttes nem találta az ellenszert az Imperial Wet támadójátékára, amely egyre csak termelte a gólokat, 9-1 lett a vége. A zöld-fehérek becsületgólját Bende szerezte. A Sepsi Futsal a következő körben, szeptember 1-én, pénteken a Galaci Unitedot látja vendégül.

A sepsiszentgyörgyiek korábbi játékosait, Mánya Szabolcsot, Máté Józsefet, Andrei Grigoraşt és Kanyó Szilárdot a soraiban tudó Székelyudvarhely kiütéses győzelemmel kezdett Resicabányán. Teremlabdarúgó I. liga, 1. forduló, eredmények: Csíkszeredai Imperial Wet – Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal 9–1 (2–0), Galaci United – Marosvásárhelyi City’us 3–0 (1–0), Resicabányai Munkás – Futsal Klub Székelyudvarhely 3–13 (1–7), Dévai Autobergamo – Jászvásári Poli CSM Poli 12–1 (5–1). A Dunărea Călărași – Temesvári Informatika összecsapás tegnapi lapzártánk után zárult.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük