Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Több dobogós helyezés

Több dobogós helyezés Sport

A sepsiszentgyörgyi Sport-All Ski Racing Team kis versenyzői az elmúlt időszakban két helyszínen is bizonyítottak, a Predealon megszervezett Rossignol-kupán, illetve a hargitafürdői Szereda-kupán.

Hirdetés
Hirdetés

A Rossignol-kupán havazóban versenyeztek a résztvevők, három korosztályban indulhattak a gyerekek. A megyeszékhelyi csapat jól szerepelt az országos megmérettetésen, Tulit Eszter (2011–2012-es korosztály) a hatodik, míg Méder Zsófia és Florea Csanád (2009–2010) a hetedik helyen végzett.

Az elmúlt hétvégén Hargitafürdőn szervezték meg a Szereda-kupát, a Székelyföldi Síbajnokság 4. fordulóját (a maroshévízi forduló februárban elmaradt a kedvezőtlen időjárás miatt). Eredmények: Bihari István első, Pethő Berde Andor második hely a 2013–2014-ben születettek versenyében, Tulit Eszter és Florea Csanád második hely, Méder Zsófia (2009–2010) és Bíró Maja (2007–2008) negyedik hely.

A csapat köszönjük támogatóinak – Rossignol, Depo, Tribel Apres Ski, Sepsi Rekreatív, Bertis, BoheCar, Toro Impex, Kaban Hotel, Sepsiszentgyörgy és Kovászna megye önkormányzatának – a segítséget.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük