Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Táncosaink elsöprő sikerei

Táncosaink elsöprő sikerei Sport

Az elmúlt hétvégén zajlott a fővárosban a Bucharest Dance Festival nevű táncverseny, ahol több sepsiszentgyörgyi táncos is próbára tette magát. A Sepsiszentgyörgyi Tanulók Háza és a Love To Dance egyesület közös csapata 34 táncossal és 3 produkcióval nevezett a világbajnoki kvalifikációs versenyre.

A Sepsiszentgyörgyi Tanulók Háza és a Love To Dance egyesület a hivatásos versenyzők között, a felnőtt korosztályban méretkezett meg. Csoport kategóriában az első és a második helyet is kiérdemelték Molnár Enikő tanítványai, de a formáció kategóriában is maguk mögé utasították a mezőnyt, továbbá a legmagasabb pontszámmal jutottak be a Gálaestre, ahol a 213 koreográfia közül a kilenc legjobb produkció között léphettek színpadra. Fantasztikus teljesítményüknek köszönhetően a szentgyörgyi táncosok indulási jogot szereztek a kanadai táncvilágbajnokságra, illetve a budapesti Freedom Dance Festival nemzetközi táncversenyre is.

Hirdetés
Hirdetés

„Nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel, külön örülünk, hogy bekerültünk a Gálaestre, ami nekem mindig nagy vágyam volt. Ez egy főpróba volt a hétvégi Hip Hop International versenyre, amely Románia legszínvonalasabb ilyen jellegű viadala, és amelyre keményen készülünk. Köszönöm a szülők támogatását, valamint a gyerekeknek a kemény munkát és a hozzáállást. Hálás vagyok Bartók Ildikó varrónőnek a gyönyörű ruhákért, Nagy Zita, Móricz Dániel és Cosma Levi Lennon koreográfusnak a segítségért, valamint Kerekes Jenő igazgatónak a támogatásért” – értékelt Molnár Enikő táncoktató.

A Love To Dance tagjai: Andreea-Victoria Alexandrescu, Ioana Anton, Bartha Csilla, Alexandra Bălănică, Brianna Bălănică, Berecz Andreea, Bernád Andreea, Bezsnei Abigél, Denisa-Maria Cernescu, Coman Emília, Csutka-Daczó Zsanna, Dobri Anita, Galang Nicole Anne, Gombos Andrea, Iancu Henrietta Judit, Imreh Izabella, Imreh Diána Andrea, Imreh Edina Gyöngyvér, Imreh Evelin Léda, Karácsony Adrienn, Koós Adrienn, Konát Barbara, Laslo Renáta Brigitta, Andreea Moldovan, Mara-Ioana Pandele, Ana-Maria Popa, Szakács Johanna, Sylvester Henrietta Vanda, Diana-Oana Turturică, Tódor Maia, Ştefania Alexia Toma, Vass Barbara Nikolett, Vlăsceanu Andrea Renáta, Zsigmond Zsanett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük