Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Negyedik a KSE

Negyedik a KSE Sport

A Kézdivásárhelyi SE U11-es csapata az előkelő negyedik helyen zárta a Csíkszeredában lezajlott 3. Székely–Magyar Utánpótlás Labdarúgótornát.

Az U13-as (2005–06-ban születettek) és U11-es (2007–08) korosztályban egyaránt hat anyaországi és hat székelyföldi gyermekcsapat mérte össze erejét. A Csulak Attila által irányított U11-es KSE gólparádét rendezett az első pár napon, a csoportkörben 6–2-re verte a Marosvásárhelyi SE-t, 5–1-re az FK Csíkszeredát, 3–0-ra a Videoton FC-t és 1–0-ra a Szentlőrinci Atlétikai Clubot, illetve 9–0-ra kikapott az UTE Labdarúgó Akadémiától.

Csoportelsőként lépett tovább az arany-ágra, ahol Szentlőrinc, Székelyudvarhely és Kisvárda társaságában folytatta a küzdelmeket. Itt már a két gólfelelős, Varga Norbert és Varga Máté nélkül álltak fel a kézdiek, akik a megyei fociválogatottal az egri Aventics-kupára utaztak. Ilyen körülmények között 7–0-s vereséget szenvedtek Kisvárdától, Szentlőrinc 1–0-ra visszavágott nekik, és 7–2 arányban fejet hajtottak a későbbi győztes Udvarhellyel szemben, így be kellett érniük a negyedik hellyel.

Ugyanebben a korosztályban a Sepsi OSK együttese nyolcadik lett, míg az U13-asoknál 9. helyen zártak a szentgyörgyiek. A KSE U13-as csapata a 12. helyen végzett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük