Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kettőből kettő a KSE Futsalnak

Kettőből kettő a KSE Futsalnak Sport

Szombaton és vasárnap hazai környezetben pótolta a Kolozsvári Clujana elleni két mérkőzését a KSE Futsal csapata, a teremlabdarúgó élvonal alapszakaszában. A KSE-nek szerencsét hozott a Kicsid Gábor Sportcsarnok, mindkét mérkőzést megnyerte, bár az elsőn alaposan meg kellett dolgoznia a győzelemért. Nehezen lendültek játékba a céhes városiak, akik kétszer is hátrányba kerültek, azonban összekapták magukat a második félidőre és kipipálták szezonbeli első győzelmüket (4–2).

Vasárnap már meggyőzőbb játékkal rukkolt elő a KSE Futsal, amely a Bunduc – Gáll, Gajdó T., Mojzi, Kanyó (Becze, Bandi, Barbócz, Pakucs, Zsombori, Péter) felállásban gólgazdag meccsen kategorikus győzelmet aratott. A gólgyártást már a 2. percben megkezdte Gáll Attila, aki a vendégek egyenlítő gólja után csakhamar duplázni tudott egy 12 méterről eleresztett védhetetlen lövéssel (2–1). A vendégek jobb percei következtek, akik kíméletlenül kihasználták a hazai védelem megingásait, és nemcsak kiegyenlítettek, hanem a vezetést is átvették (2–3). A KSE Kanyó Szilárd révén egyenlített a 17. percben, majd Gajdó Tamás is beköszönt, illetve Kanyó állította be a félidő 5–3-as eredményét. A második játékrészben csak egy csapat létezett a pályán, a KSE láthatóan ráérzett a játék ízére, Becze és Gáll dupláival, illetve Bandi találatával feltornázta tízig a góljai számát, időközben pedig a Clujana szépített. 10–4-es vezetésnél sem dőlt hátra a kék-fehér mezes gárda, „úgy játszatok, mintha 0–0 lenne!” – kérte tanítványaitól Gazda József. Át is tértek vészkapusos taktikára, aminek következtében kaptak egy gólt üres kapuba, de Gajdó Tamás révén rúgtak is (11–5). A mérkőzés utolsó másodpercében Gáll Attila távolról küldte kapura a labdát, ami a hálóban landolt, így alakult ki a 12–5-ös végeredmény.

Hirdetés
Hirdetés

Teremlabdarúgó I. liga, alapszakasz, az 1. fordulóból bepótolt mérkőzésen: KSE Futsal – Kolozsvári Clujana 4–2 (0–1), gólszerzők: Pakucs, Gajdó G., Becze, Kanyó, ill. Incze, Morosanu. A 8. fordulóból bepótolt mérkőzésen: Kolozsvár – KSE 5–12 (3–5), gólszerzők: Telecan (3., 15., 31.) Ancau (13.), illetve Gáll (2., 4., 32., 33., 40.), Kanyó (17. 20.), Gajdó T. (19., 38.), Becze (26., 28.), Bandi (27.). A bajnokság a következő hétvégén Galacon folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük