Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idegenben küzd a továbbjutásért a KSE

Idegenben küzd a továbbjutásért a KSE Sport

Első tétmérkőzését játssza ebben az idényben a Kézdivásárhelyi SE harmadosztályos labdarúgócsapata, amely ma 17.30-tól a Foksányi Inizio együttesével mérkőzik meg idegenben a Román-kupa országos selejtezőjének első fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés

Nem veszi félvállról a kupasorozatot, győzni utazik a szomszédos megyébe a KSE labdarúgócsapata, mai ellenlábasáról annyit tudni, hogy a 4. Ligából jutott fel a magasabb osztályba. A mérkőzést a gyengébben rangsorolt fél otthonában rendezik, és amennyiben a rendes játékidő alatt nem dől el a továbbjutó kiléte, hosszabbítás, majd büntetők következnek. A továbbjutó augusztus 11-én játszik majd a kupaselejtező második fordulójában.

A kézdivásárhelyi alakulat a nyári felkészülés derekán tart, eddig három edzőmérkőzést játszottak a Gazda József által irányított legények. A New FC Brassótól elszenvedett 4–0-s vereséget és az FK Csíkszereda U17-es együttesével szembeni 2–4-et követően szombaton 4–3-ra kaptak ki a lehetséges 3. Ligás ellenféltől, Barcarozsnyótól. Gazda József edző érdeklődésünkre elmondta: még sok munka vár rájuk a bajnokság augusztus 28-ai kezdéséig, ugyanakkor a mai kupameccs jó erőfelmérő lesz a csapat számára. „A továbbjutás a célunk a mai mérkőzésen, győzni utazunk Foksányba. A keretünk még hiányos, de bízom benne, hogy mindenki a tudása legjavát nyújtja majd” – nyilatkozta Gazda edző.

A játékoskeret alakulóban van, főként a középpályát és a támadószekciót kívánják erősíteni az elkövetkező időszakban. Időközben meghiúsult Burlacu Cristian és Radu Totâlcă leigazolása, de több játékos is próbajátékon van a csapatnál.

A KSE jelenlegi játékoskerete: Bunduc Gabriel, Niczuly Rajmond, Farkas Róbert – Telcean Marius, Tankó Zsolt, Răzvan Damian, Lakatos Miklós, Dobozi Krisztián, Péter Ákos, Barbócz Norbert, Postolică Adrian, Gazda József, Albu Norbert, Gáll Attila, Mojzi Botond, Gajdó Tamás, Pakucs Norbert, Jakab Róbert, Antal Barna, Vasiloi Robert, Szőcs László, Bandi Álmos.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük