Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elismerést érdemelnek

Elismerést érdemelnek Sport

Március utolsó hétvégéjén a bukaresti Ţiriac Arénában bonyolították le a gyerek korosztályú műkorcsolyázók országos bajnokságát. A háromszékiek derekasan helytálltak.

Nagy lendülettel és lelkesedéssel léptek jégre az idény utolsó országos versenyén a Sepsiszentgyörgyi Királypingvinek és a Kézdivásárhelyi SE műkorcsolya-szakosztályának versenyzői: Áda Nóra, Czipa Kriszta, Milik Alexander, Milik Sonia, Mikó Kincső Panna, Molnár-Mikola Anetta, Molnár Lelle Ágota. Ők először mérettettek meg professzionális kategóriában. Edzőjük, a horvát származású Petra Knezevic Kolarevic nem győzi hangsúlyozni, hogy lépésről lépésre haladva lehet eredményeket elérni ebben a sportágban.

Hirdetés
Hirdetés

A háromszéki versenyzők a következő kihívásra, az április 5–7. között esedékes miskolci Avas-kupára készülnek. A szülői közösség köszönetet mond az edzőnek, aki kitűnő pedagógiai érzékkel tanítja, segíti és bátorítja a gyerekeket. Továbbá köszönik a Székelyföldi Jégkorong Akadémiának az infrastruktúrát, a sepsiszentgyörgyi és a kézdivásárhelyi önkormányzatnak az edzési lehetőséget, a Bertis üzletláncnak az anyagi támogatást, a kézdivásárhelyi Zarah Moden vállalatnak a hathatós segítséget.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük