Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dobogón végeztek

Dobogón végeztek Sport

Múlt hétvégén a Tecuci-on zajló országos dzsiudzsicu-bajnokságon tették próbára magukat a sepsiszentgyörgyi MSC harcművészeti szakosztályának növendékei. Oltean Petru tanítványai, bár kedvezőtlen bírói ítéletekkel is sújtották őket, remek eredményekkel tértek haza.

A 250 sportolót felvonultató mezőnyben a megyeszékhelyi klub hét karatékával szerepelt, akik két–három versenyszámba is beneveztek. Így fordulhatott elő, hogy heten 17 alkalommal léptek dobogóra, ebből nyolcszor a legfelső fokára! Emellett öt ezüst- és négy bronzérmet is bezsebeltek.

A –85 kilogrammos súlycsoportban versenyző Bejenaru Vasilica két első és egy második helyezéssel tért haza, Lașcu Vlad (–55 kg) három első helyezéssel, Kurucz Tibor (+94 kg) két első és egy harmadik helyezéssel, Oltean Cristina egy első helyezéssel, Florescu Claudia (–62 kg), három második helyezéssel Niță Flaviu (–94 kg) egy második helyezéssel, Mocanu Tímea (–55 kg) pedig egy harmadik helyezéssel. Összetettben a sepsiszentgyörgyi klub az előkelő harmadik helyen végzett.

Az MSC változatlanul a várja a jelentkezőket a cselgáncs dzsiudzsicu-szakosztályaiba. A versenyszerűen sportolóknak nem kell fizetniük, az amatőrök számára 30 lejbe kerül a havi részvételi díj. Részletek a 0760.297.621-es telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük