Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ponta: világos, hogy a román társadalom változást akar

Ponta: világos, hogy a román társadalom változást akar Románia

Világos, hogy a román társadalom változást akar – jelentette ki vasárnap este Victor Ponta, a Pro Románia Párt elnöke, aki úgy véli: Liviu Dragnea „elásta” a Szociáldemokrata Párt (PSD) – Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) koalíciót.

Hirdetés
Hirdetés

„Nyilvánvaló, hogy az egész román társadalom változást akar. Mi vagyunk azok, akik hamar rájöttünk, hogy Dragnea a szakadék fele vezeti Romániát. Szeretném emlékeztetni önöket arra, hogy a PSD, 2014-ben, Corina Creţuval meg velem az élen, 37 százalékot kaptunk, míg a Nemzeti Liberális Párt (PNL) 14-et. Most, lám, megváltoztak ezek a dolgok. Az, hogy Dragnea és társai ezt nem értették meg, egy nagyon világos üzenet kell hogy legyen a romániai közép és balközép választók összességének” – mondta Ponta.

A Pro Románia elnöke szerint Liviu Dragnea az, aki „elásta” a PSD-t és az ALDE-t, és reményét fejezte ki, hogy a Pro Romania 5%-nál többet ér el a szavazatok megszámlálása után, és elkezdheti a közép-baloldali rekonstrukciót.

A korábbi miniszterelnök gratulált a Nemzeti Liberális Pártnak (PNL) és a Mentsétek meg Romániát Szövetségnek (USR) „az eredményekért és a kampányért”.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük