Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tomac: számunkra óriási siker a mai szavazás eredménye

Tomac: számunkra óriási siker a mai szavazás eredménye Románia

A Népi Mozgalom Párt (PMP) számára „óriási siker” a vasárnapi szavazás eredménye – jelentette ki az exit-poll eredmények ismertetése után Eugen Tomac pártelnök, hozzátéve: a Szociáldemokrata Párt (PSD) „megkapta jól megérdemelt leckéjét”.

„Számunkra ez óriási siker, hisz a csaknem 50%-os részvétel mellett nem gondoltuk, hogy ilyen sok polgárt tudunk mobilizálni, de a bizalom, amit ma kaptunk, rendkívül megtisztelő, nagy felelősséget ró ránk, és biztosítjuk szavazóinkat, hogy ez a voks egyre többször fogja hallatni a hangját Brüsszelben, és büszkék lesznek azokra, akiknek bizalmat szavaztak. Számunkra ez jó eredmény, mert a több mint kilencmillió román jelenléte ezeken a választásokon azt mutatja, hogy a polgárok nem tűrik tovább a megaláztatást egy olyan társaság részéről, amely úgy vélte, hogy minden és mindenki fölött hatalma van. A PSD megkapta jól megérdemelt leckéjét” – mondta Tomac egy sajtótájékoztatón.

A pártelnök ugyanakkor felkérte a szavazókörzetekben jelen lévő több mint 18 ezer PMP-megbízottat, hogy figyeljék a számlálási folyamatot, mert „minden szavazat számít”.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük