Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Drogkereskedők helyett két beteg nyugdíjasra törték rá az ajtót a kommandósok

Drogkereskedők helyett két beteg nyugdíjasra törték rá az ajtót a kommandósok Románia

Egy kábítószer-kereskedőt készültek elfogni a csendőrség különleges egységei a Szatmár megyei Nagykárolyban, azonban eltévesztétték az emeletet és egy idős házaspárra törték rá az ajtót.

Az opiniedecarei.com beszámolója szerint a csendőrség munkatársai vagy eltévesztették a címet, vagy téves információkat kaptak, és október 19-én, szerdán reggel 6 órakor egy idős házaspár negyedik emelti lakásába hatoltak be, miközben az általuk keresett személy valójában a harmadikon lakik.

A váratlan látogatók láttán a házaspár női tagja rosszul lett és elájult, a csendőrök hívtak mentőt hozzá.

A nő lánya szerint mire édesanyja magához tért, a kommandósok már elhagyták a helyszínt.

„Elfogadhatatlan, ami történt. Anyám elájult, amikor a kommandósok beléptek a házba. Még most is sokkos állapotban van. Nézi a betört ajtót, és nem tudja elhinni, mi történt vele” – mesélte a nő.

Hozzátette, jogi útra fogja terelni az ügyet, valakinek ugyanis felelni kell a történtekért.

„Amennyiben tévedtek, a hatóságoknak felelősséget kellene vállalnia ezért. Anyámnak még csak egy jegyzőkönyve sincs a történtekről. Felkerestem egy ügyvédet és meg fogjuk tenni a szükséges jogi lépéseket” – fogalmazott a nő.

A hatóságok szerint ők először bekopogtak az ajtón, de mivel senki sem engedte be őket, faltörő kos használata nélkül benyomták az ajtót. Állításuk szerint miután hívták a 112-t, végig a nő mellett maradtak, amíg a mentősök ellátták. 

forrás: Opinia de Carei

fotó: Jandarmeria Română/Facebook

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások