Felhívás!

Ha már muszáj hordani, miért ne lehetne aranyból?

Ha már muszáj hordani, miért ne lehetne aranyból? Külföld

Megannyi cikk foglalkozott már azzal, hogy melyik, milyen anyagból készült maszk a leghatásosabb a vírus idején. És mivel ebben az évben elengedhetetlen eme „kiegészítő” használata, így lett mindenféle mintájú, formájú darab a piacon. Egy indiai férfi viszont nem elégedett meg a választékkal, rendelt magának egy 4000 dollárt érő aranyból készült, méretre szabott maszkot.

Míg egy jött-ment anyagból készült maszkot bárki összedob félóra alatt, a műalkotás elkészítése 8 napot vett igénybe, több művész készítette 60 gramm nemesfémből.

„Ez egy könnyed, finom maszk, apró lyukakkal, amelyek segítik a légzésemet” – magyarázta Shankar Kurhade, a nyugat-indiai Pune városában élő üzletember. Hozzátette ugyanakkor, hogy nincs meggyőződve a maszk hatékonyságáról, ezért más óvintézkedéseket is tesz.

A férfi nem hagyja el lakását ékszer nélkül, nagyjából egy kilogramm arany fedi testét, vastag nyaklánc, karkötő és gyűrű formájában.

A hangár-gyár tulajdonos 49 éves férfi elmondta, akkor jutott eszébe a különleges maszk ötlete, amikor hallott egy férfiről, aki ezüst-típust viselt.

Elmondása szerint az embereket lenyűgözi a látványa, amikor az arany maszkban sétál a piacon, sorra állítják meg, hogy selfiet készítsenek vele.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások