Felhívás!

Példás összefogás Kézdivásárhelyen

Példás összefogás Kézdivásárhelyen

Kézdivásárhely Önkormányzata köszönetét és háláját szeretné kifejezni, hiszen a szükségállapot ideje alatt nagyon sokan kivették részüket az összefogásból, a példás magatartásból.

10.664 maszkot és 60 ezer saját felelősségű nyilatkozatot osztottunk ki eddig, és nem állunk meg itt, folytatjuk, hiszen sokan vannak még, akik segíteni szeretnének – közölte Bokor Tibor. A maszkokhoz a nyersanyagot a Zarah Moden biztosította, a varrásban pedig a Wegener Pro Sanitate Alapítvány, a Nők Egyesülete, a Felsőháromszéki Kézműves Egyesület, a Református Egyház tagjai segítettek. Szováti Ágnes varrónő az önkormányzat rendelésére 1500 darab maszkot készített el. Akik önkéntesen szerették volna kivenni részüket a varrásból, azok a New Fashion kapusházából vehettek el a kiszabott maszkokat, többen is példamutató módon segítették összefogásunkat.

Az önkormányzat munkatársai húsz üzletbe szórták ki a nyomtatványokat és a maszkokat. Hatalmas köszönet illeti az üzletekben dolgozókat is, hiszen nem kis energiával és türelemmel járt a szétosztás.

„Arra kérjük Önöket, vigyázzanak magukra és egymásra, legyenek türelmesek azokkal is, akik minden nap azért dolgoznak, hogy ez az időszak elviselhetőbb és könnyebb legyen” – fűzte hozzá a polgármester.

***

Lépcsőház-fertőtlenítés

Kézdivásárhely önkormányzata újra fertőtleníti a város lépcsőházait. Ma a Margaréta, Stadion, Dózsa György, Bethlen Gábor és Építők utca van soron, holnap a Fecske, Új, Hóvirág, Óvoda, Szabadság, Dózsa György és Achim András utcák következnek, pénteken pedig az 1918. december 1., Szabadság, Állomás, Molnár Józsiás, Haladás, Bem József, Vágóhíd és Gyárak utcák. Kérjük a lakók türelmét, továbbá, hogy a fertőtlenítés közben és fertőtlenítés után még harminc percig maradjanak bent a lakásban.

Hozzászólások