Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Készüljön nyugodtan esküvőjére

Készüljön nyugodtan esküvőjére Életmód

A közelmúltban Kézdivásárhelyen Dreamy Wedding néven új esküvőszervező-iroda nyílt. A részletekről Pap Eszter Edina rendezvényszervezővel beszélgettünk.

– Honnan jött az ötlet?

– Régi álom. Mióta az eszem tudom, szeretek szervezni, így hamar eldöntöttem, hogy ilyen irányban folytatom a tanulmányaimat. Az egyetemi évek alatt sikerült mélyebben elsajátítanom a rendezvényszervezés mikéntjét, és már akkor eldöntöttem, hogy ezzel (is) szeretnék foglalkozni. A Dreamy Wedding megnyitásának azonban csak most jött el az ideje, hiszen egy átfogóbb tanulás és előkészület előzte meg.

– Mi a szervező feladata?

– Mivel a nagy nap minden ember életében – és igen, hiszem, hogy a férfiak életében is – az egyik legmeghatározóbb momentum, fontos, hogy minden a helyén legyen, hogy a boldog pillanatokat ne árnyékolja be a stressz és a nem várt problémák. Ahhoz, hogy az ifjú pár és a násznép az esküvő napján egy gördülékenyen működő, tökéletesen összeállt koncepciót lásson, rengeteg munka szükséges, és sokszor a nagy egész legapróbb részletei is képesek kalamajkát okozni. A pár dolga, hogy egymásra figyelve, nyugodtan és boldogan készüljön az esküvőre, minden egyéb a szervező dolga. A tervezéstől egészen az utómunkálatokig tartó szervezés mellett tanácsokkal, ötletekkel is igyekszem támogatni a házasulandókat.

Hirdetés
Hirdetés

– Honnan jött a név?

– A Dreamy Wedding jelentése álomszerű esküvő, szimbolizálva a célt, amely a pár nagy nappal kapcsolatos álmainak valóra váltása. Ahogyan minden pár más, úgy minden álom és minden esküvő más, de mind különleges. A szervezés során az ifjú pár vágyai, igényei, stílusa kerülnek középpontba számomra, szervezőként figyelek, hogy az álom részletei harmóniában álljanak egymással, úgymond minden passzoljon mindennel, legyen szó hatalmas sátras buliról dj-vel és svédasztallal, hagyománykövető lakodalomról vagy elegáns bálról.

– Hogyan zajlik a szervezés?

– Az ifjú pár az első találkozó után – miután megismerkedtünk és közösen eldöntöttük, milyen arculata lesz esküvőjüknek – egy átlátható, pontos költséglistát kap, hogy mérlegelhessen, ha szükséges, változtathasson. Ha velem kívánnak dolgozni, akkor végig követhetik a szervezés folyamatát, kérhetnek részleges szervezést, de akár úgy is dönthetnek, hogy egyáltalán nem foglalkoznak a szervezéssel, csak „besétálnak” a kész esküvőjükre. Ez alatt folyamatosan a pár rendelkezésére állok, természetesen minden kérést, kérdést, információt bizalmasan és teljes diszkrécióval kezelek. Emellett, amennyiben a pár, vagy az általuk kiválasztott szolgáltató (zenekar, fotós, ceremóniamester stb.) ragaszkodik hozzá, az esküvő előtt megismerkedhetnek és személyesen is egyeztethetnek a részletekről.

– Mik a jövőbeli tervek, célok?

– Az esküvőszervezés amellett, hogy varázslatos, rengeteg lehetőséget, újdonságot tartogat. Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, szolgáltatói adatbázisom bővítését és azt, hogy mindig nyitott maradjak az újra. Amennyiben igény lesz a munkámra, a továbbiakban más típusú rendezvények, így pl. gyerekzsúrok, céges partik, keresztelők megszervezését is szeretném vállalni, ez azonban még egy kicsit várat magára, hiszen egy újabb, alapos felkészülést igényel.

Bővebb információt a Függetlenség u. 13. szám alatti székhelyen, a 0742.641.043-as telefonszámon, a dreamyweddingoffice@gmail.com e-mail-címen, illetve a közösségi portálokon (Facebook, Instagram) a Dreamy Wedding esküvőszervezés/organizare nunţi cím alatt találhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások