Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szent Márton gyerekszemmel

Szent Márton gyerekszemmel Cseperedő

A Csipike Napközi Otthon harmadik alkalommal szervezte meg a Szent Márton gyerekszemmel című rajzversenyt, amelyre ebben a tanévben 289 alkotás érkezett be, 22 Kovászna megyei oktatási intézményből. Az elbíráló bizottság 37 gyermekrajzot díjazott.

A díjátadó ünnepségre november 11-én került sor. A díjazott rajzokból kiállítás és kisfilm készült, amelyek megtekinthetőek Sepsiszentgyörgy turisztikai irodájának kirakatában.

A nyertes rajzok alkotóit kifestőkönyvvel jutalmaztuk, amely a Csipike Napközi Otthon óvodásainak filcrajzaiból készült.

Első díjasok: Földes János Roland, Sütő Hanna, Medvés Karola és Karda-Bodali Rebeka óvodások, Miron Alíz, Dascălu Máté-Krisztián, Bálint Boglárka és András Krisztián elemi osztályosok. Második díjban részesültek: Jákó Sámuel, Varga Edina, Veres Márk, Vasilache Nátán, valamint Borka Debóra, Vancea Gedeon, Körösfői Balázs, Gyepesi Mátyás és Incze Hunor. Harmadik helyezettek: Pap Zsiga, Ráduly Gréta Jázmin, Albert Panna, valamint Fodor Panna, Kelemen Jonathán, Boros Lara, Popovics Dorka, Bíró Bence, Elchlinger Hunor és Nagy Tamás. Dicséretesek: Balogh Anna, Soós Ramóna, Zsigmond Sára, Molnár Bíborka, valamint Juhász Lia, Kotró Kosztándi Kristóf, Márthi Márk-Dominik és Dénes Adrienn. Különdíjasok: Szilágyi Dóra Iringó és Nagy Katinka óvodások.

A díjátadó ünnepséget a Márton napi ünnepség és lámpásfelvonulás követte, amelybe számos oktatási intézmény óvodásai és kisiskolásai kapcsolódtak be családjaikkal és pedagógusaikkal.

Gratulálunk a díjazott gyermekeknek és köszönjük minden résztvevőnek, hogy idén is hozzájárultak a rajzpályázat és a rendezvény sikeréhez.

Köszönjük a rendezvény és a rajzpályázat megvalósításában részt vállaló támogatók segítséget: Botos Attila, Kristó-Gothárd Hunor, Somogyi Edina, Péter Jakab Mária, Tóth Sarolta, valamint a Krisztus Király Plébánia, a Szent József Plébánia, a Vadvirág Egyesület és a sepsiszentgyörgyi turisztikai iroda.

A Csipike Napközi Otthon munkaközössége

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük