Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Játék, móka és kacagás

Játék, móka és kacagás Cseperedő

2014-ben első alkalommal vettek részt a csernátoni Végh Antal Általános Iskola gimnazista tanulói a magyarországi Sármellék testvértelepülésen megszervezett Le a cipővel! elnevezésű nyári táborban. Azóta minden évben megszervezik a tábort: egyik esztendőben Sármelléken, másikban Csernátonban. Idén Csernáton látta vendégül a sármelléki gyerekeket.

Hirdetés
Hirdetés

A táborban 13 sármelléki és 13 csernátoni diák vett részt kísérőikkel, tanáraikkal együtt. A tábor a Hanna panzióban zajlott, ahol gyerekbarát, igényesen kialakított környezet várta a gyerekeket. A nagyszerű ellátás és szívélyes vendéglátás mellett változatos programok tették emlékezetessé az idei tábort.

A programok között volt faluismeret, sport- és különböző vetélkedők, kirándulás, ismerkedés ma is élő népi mesterségekkel, táncház, drámajáték, barkácsolás és, természetesen, sok-sok játék, móka és kacagás.

A tábor létrejöttében és megvalósításában nagy segítséget jelentettek az anyagi hozzájárulások, önzetlen adományok. A szervezők köszönik a támogatást a csernátoni önkormányzatnak, a Végh Antal Általános Iskolának és annak keretén belül működő Pedellus Egyesületnek, a Nemorosa, M&P Agro, Screw-bolt és az alsócsernátoni La doi pași cégeknek, és nem utolsósorban a táborban részt vevő csernátoni gyerekek szüleinek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük